Nieuws

Philip Wiesman winnaar van de Van Ommeren - De Voogt Prijs 2021

Philip Wiesman, penningmeester van Stichting Charlotte van der Seijs, mocht op zaterdag 2 oktober de begeerde Van Ommeren - De Voogt Prijs 2021 in ontvangst nemen op het Najaarssalon 2021 in de Pulchri Studio in Den Haag.

De jury heeft uit een totaal van 205 kunstwerken van 128 kunstenaars de volgende drie kunstenaars genomineerd: Piet Gispen - Marisja Smit - Philip Wiesman.
Pulchri Studio feliciteert Philip Wiesman van harte met zijn inzending, een ets 'Arbor Magna', en het winnen van de Van Ommeren - De Voogt Prijs 2021.

De jury was onder de indruk van de grafische kwaliteit van het werk. "Wij vonden het ontroerend met hoeveel liefde en aandacht het werk is gemaakt. Het werk heeft een verstilling en een lichtheid. Wat opviel is dat de kaarsen van de bloeiende kastanje donkerder lijken tegen de lucht dan in de kastanje. Het werk heeft verfijnde en open patronen in lijntjes en puntjes waardoor de witte ondergrond er fris door heen schijnt. Door het contrast tussen de architectonische lijnen en de organische vormen en ook door de coulissen werking van de bomen heeft de ets een mooi opgebouwde compositie."

Wij wensen Philip van harte proficiat met deze prijs.

bron: Najaarssalon & Van Ommeren - De Voogt Prijs 2021

  • Aangemaakt op .

Contact

Private Stichting Charlotte J. van der Seijs
Dorp 14
3920 Lommel

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright ©

BTW BE 0893.157.489

BE06 3630 8352 4922 
BIC BBRUBEBB

Privacybeleid